HÄST & HUNDBEHANDLING

Balansering av häst med biofeedback (längst ner hittar du info. angående hundar)


Du kan få hjälp med din häst på olika sätt. Vi kan göra en håranalys i första läget och ta reda på vilka problem som finns och vad det går att göra åt dem.

Enkelt och tillförlitligt.

Vill du ha hjälp på plats så använder jag Frekvensterapi, dels för att analysera och dels för att balansera hästen så den mår bättre. Det gör gott både fysiskt och psykiskt.

Du kommer att få se reaktioner, beteende som du inte är van vid under tiden balanseringen pågår. Huvudet sänks, ögonen blir trötta, gäspningar, darrande läppar, hästen sträcker på sig, mm. Allt är tecken på att den känner av frekvenserna i kroppen. De är inte skeptiska som vi människor utan tackar och tar emot och njuter på riktigt.

Magen kan sätta fart under tiden, "kisseriet" kan öka och efter balanseringen brukar de bli lite trötta. Reaktioner kan fortsätta och även dagen efter, men detta är helt i sin ordning och inget att bli orolig för.

Se till att de dricker ordentligt.

När allt är klart kommer du sedan få en sammanställning av hela analysen och det ingår också en mineraltest där jag provar ut rätt naturmedel, tillskott för just din häst och dess problem. Du slipper gissa, sparar pengar och ger din häst god hälsa.


Efter balanseringen går det bra att närma sig hästen och känna igenom den, massera och kolla olika tecken på störningar invändigt. De blir lugna och medgörliga. Du får också tips på vad kan göra själv och vilka tecken du ska vara uppmärksam på. Du kan också få hjälp när det gäller beteende, fobier och annat hos din häst. Vägrar den att gå in i  transporten? Rädd när det skramlar i stallet?

Hjälpen finns här.


Mineraltillskotten är en del i "behandlingen" och är viktiga för alla organfunktioner. Sockerrika produkter som du kanske använder väljs bort, men även foder med mycket protein kan ge hästen stora problem, OM, de inte Verkligen behöver det för tävling och hårt jobb. En häst behöver HÖ OCH MINERALER SAMT BRA VATTEN.

En del hästar är dessutom allergiska / känsliga för t.ex. spannmål.


En av de stora orsakerna till att hästarna får problem på olika sätt är att de ges alldeles för mycket mat, kraftfoder och en massa "lull-lull" som ställer till det med matsmältningen. Mediciner, vaccin, antibiotika, mm, är lika stora bovar och sänker immunförsvaret för varje gång de används. Kroniska problem blir ännu mer kroniska. Hästen måste t.ex. vara helt frisk när den vaccineras annars blir det bekymmer längre fram.

Mineraltillskotten och de olika kurerna kommer från AME Products.

Dessa produkter är utvecklade under ca 35 år av min pappa Eddy och några andra namnkunniga personer och är väl beprövade. Han har genom åren tagit hand om miljonhästar som t.ex. Legolas, Ina Scott, m.fl. och deras efterföljare och använt samma metoder, tillskott som används nu, här hos mig.

Om du redan använder produkterna kan du givetvis beställa dem här och hämta dem i Kinna eller få dem skickade till dig.


Konceptet med håranalys tillsammans med de olika mineraltillskotten är unikt i Sverige. Eddy började göra håranalyser på 70-talet och sedan följde ett fåtal efter, men efter 40 år är vi de enda som har både egna produkter och håranalys, vilket gör att ni får ovärdelig hjälp med att ta fram det bästa tillskottet för just era hästar, utan att behöva gissa. Några väljer att göra håranalys i utlandet och får då diagram i mängder på olika mineraler och annat som saknas, sedan är det ägarens uppgift att hitta produkter som KAN funka. Detta fungerar oftast väldigt dåligt. Det gäller att veta och se helheten, inte de enskilda delarna, då allt jobbar tillsammans. Järn behöver B12, kalcium behöver magnesium, osv. En bra tarmflora behövs för hormonsbalansen t.ex.

Allt detta får du hjälp med här.


Läs gärna om andra frekvensinstrument som används i vården under fliken Frekvensterapi

Priser


Frekvensterapi 1:a tillfället (gäller häst & hund) ............  1500 kr


Frekvensterapi på plats .................................................. 950 kr


Hår/man-analys ...............................................................1500 kr


Frekvensterapi distans .................................................... 850 kr


Frekvensterapi på praktiken / hund ................................. 950 kr


Grundkostnad resa  inom 5 mil .........................................500 kr

(för resa över 5 mil debiteras 40 kr/mil)Vid första tillfället ingår balansering,  sammanställning, mineraltest och råd. Kostnader för mineraler och övriga kurer tillkommer. Ska produkterna skickas tillkommer frakt. Konsultation ingår fortsättningsvis under hela processen.

Mineraltest innebär att håret analyseras en gång till och då tillsammans med de olika mineraltillskotten som senare används för att rätta till de olika bristerna och funktionsstörningar som finns.  (analysen görs alltså i två steg)

Ex. 

Frekvenserna från Formula 1 mäts och jämförs med hårets innehåll. Då får jag ett värde mellan 0 -10. Ju högre värde desto mer brist, störning. Är det väldigt stora brister markeras värdet med ett plustecken, så 10+ eller 10++ är extremt.

Då vet man att detta tillskott är väldigt bra för hästen och faktiskt gör nytta.

På detta sätt går jag igenom samtliga tillskott för att få en plan att jobba efter.

Man börjar ge hästen de med högst värde, kan bli flera kurer under en period, för att sedan gå vidare med nästa i turordningen.

Denna unika metod gör att varje individ får exakt det som den behöver för tillfället. 

Det blir ekonomiskt hållbart för dig som kund, du behöver inte köpa något i onödan och hästen mår bättre på sikt utan en massa konstigheter. Det är som du vet kostsamt att ha häst och då är det bra att dessa tekniker finns för att hjälpa dig, inte stjälpa.

Om det är mycket mentala/psykiska belastningar används med fördel Frekvensterapi och Närvaroteknik.

Du bokar tid på telefon, mail eller via Facebooksidan, "Hästhälsa med frekvensterapi & håranalys."


HUND


Har du problem med hunden? Biter den på mattor, blir orolig och stressad, nervös eller har andra beteendestörningar? 

Vad beror det på?

Är det hunden som äger problemet eller... är det du DU?

Ni kan få hjälp på plats eller via facetime eller liknande tjänst.

Hundar gillar också frekvensterapi, vilket hjälper dem må bättre på alla sätt.

Håranalys görs även på hundar och vi har produkter till dem också.

Hör av dig så pratar vi om det.

Några rader från kunder; 


Vill tacka för det du gjort för min häst med dina behandlingar.

Redan två veckor efter första frekvensterapin och starten av kuren med AME-Produkter så hände det grejer i kroppen på min EMS/fånghäst. Fett/vätskedepåerna i nacken, över revbenen och svansroten började mjukna och minska. Min annars griniga häst blev mycket trevligare och gladare att hantera.

Senare har ju även småhältor som kommit och gått under en period försvunnit, tack vare dig och bättre miljö inombords. (Du fick ju fram reumatiska tendenser på honom). Plus regelbunden massage och elterapi för att skynda på med uppmjukning av muskler och smärtlindring på problemområden i bogen och i länden. 

Så nu är planen en semester med igångsättning och lite ridning 

Ser fram emot nästa behandling och rådgivning.

Nu kan du få hjälp med att använda din hjärna på ett bättre sätt när du är med din häst / hästar eller hund.

Vi tänker ofta för mycket och det gör att hästar och andra djur blir oroliga, stressade och beter sig "konstigt" eller "fel" i våra ögon.

Lär känna din häst och hund på en ny nivå.


Boka tid!