HÄSTBEHANDLING


Balansering av häst


Du kan få hjälp med din häst på olika sätt. Vi kan göra en håranalys i första läget och ta reda på vilka problem som finns och vad det går att göra åt dem.

Enkelt och tillförlitligt.

Vill du ha hjälp på plats så använder jag Scio Frekvensterapi, dels för att analysera och dels för att balansera hästen så den mår bättre. Det gör gott både fysiskt och psykiskt.

Du kommer att få se reaktioner, beteende som du inte är van vid under tiden balanseringen pågår. Huvudet sänks, ögonen blir trötta, gäspningar, darrande läppar, hästen sträcker på sig, mm. Allt är tecken på att den känner av frekvenserna i kroppen. De är inte skeptiska som vi människor utan tackar och tar emot och njuter på riktigt.

Magen kan sätta fart under tiden, "kisseriet" kan öka och efter balanseringen brukar de bli lite trötta. Reaktioner kan fortsätta och åven dagen efter, men detta är helt i sin ordning och inget att bli orolig för.

Se till att de dricker ordentligt.


Efter balanseringen går det bra att närma sig hästen och känna igenom den, massera och kolla olika tecken på störningar invändigt. De blir lugna och medgörliga. Du får också tips på vad kan göra själv och vilka tecken du ska vara uppmärksam på.

När allt är klart kommer du sedan få en sammanställning av hela analysen och det ingår också en mineraltest där jag provar ut rätt naturmedel, tillskott för just din häst och dess problem. Du slipper gissa, sparar pengar och ger din häst god hälsa.


Mineraltillskotten är en del i "behandlingen" och är viktiga för alla organfunktioner. Sockerrika produkter som du kanske använder väljs bort, men även foder med mycket protein kan ge hästen stora problem, OM, de inte Verkligen behöver det för tävling och hårt jobb. En häst behöver HÖ OCH MINERALER SAMT BRA VATTEN.

En del hästar är dessutom allergiska/känsliga för t.ex. spannmål.


En av de stora orsakerna till att hästarna får problem på olika sätt är att de ges alldeles för mycket mat. Mediciner, vaccin, antibiotika, mm, är lika stora bovar och sänker immunförsvaret för varje gång de används. Kroniska problem blir ännu mer kroniska. Hästen måste t.ex. vara helt frisk när den vaccineras annars blir det bekymmer längre fram.

Mineraltillskotten och de olika kurerna kommer från AME Products.

Dessa produkter är utvecklade under ca 35 år av min pappa Eddy och några andra nanmkunniga personer och är väl beprövade. Han har genom åren tagit hand om miljonhästar som t.ex. Legolas, Ina Scott, m.fl. och deras efterföljare och använt samma metoder, tillskott som används nu, här hos mig.

Om du redan använder produkterna kan du givetvis beställa dem här och hämta dem i Kinna eller få dem skickade till dig.Priser


Balansering Scio Frekvensterapi på plats .............................  1100 kr


Hår/man-analys .....................................................................  1500 kr


Balansering Scio Frekvensterapi distans ..............................  850 kr


Resekostnad  inom 5 mil ........................................................ 500 kr

(för resa över 5 mil läggs ytterligare 60 kr/mil)


I alla analyser ingår sammanställning, mineraltest och råd. Kostnader för mineraler och övriga kurer och medel tillkommer. Ska produkterna skickas tillkommer frakt.


Du bokar tid på telefon, mail eller via Facebooksidan, "Hästhälsa med frekvensterapi & håranalys."