HÅRANALYS


Håranalys 

Human - Häst -& Hund


 Jag erbjuder håranalys och kombinerar det med österländsk lära.

Det är unikt i Sverige. När du skickar in ett hårprov, så lämnar håret aldrig lokalen utan hela processen sker på plats. Det enda du behöver göra är att ringa eller mejla och meddela att du vill göra en håranalys.

Du har kanske frågat läkare eller sköterskor hur de ställer sig till håranalys och du har då troligen fått svaret som följer; "Det är bara strunt, funkar inte, humbug och hokuspokus"

Då kan du ställa en motfråga; "Hur kommer det sig då att Rättsmedicin använder sig av metoden"? För så är fallet. De har tre olika tester, urinprov, blodprov och håranalys. Det sistnämnda är det som slår spiken i kistan. Även andra som inte har kunskapen sprider ofta den typen av information.

 

Dina symptom kan vara t.ex; värk, hud och magproblem,  håravfall, dåliga naglar, yrsel, högt blodtryck, hårda muskler och leder, öronsus, artros, svaga muskler, rosacea, ofrivillig barnlöshet, astma, allergier, sömnsvårigheter, trötthet, viktproblem, IBS, humörsvängningar, depression, utmattningssyndrom, migrän, mm, mm.

Detta är bara en bråkdel av sådant som obalanser och störningar i organfunktionerna

ställer till med.

Analysen bygger på en helhetssyn och ger information om kroppens aktuella tillstånd/status. Det är både yttre och inre faktorer som påverkar kroppen, t.ex. mat, vatten, miljö (väder och vind), motion/träning, skador och smittor. Analysen ger en uppfattning om organfunktioner (organens samspel), skelett, muskler, bindväv, nervsystem och allt annat. Meningen är att finna orsaken till problemen.

Du rekommenderas också tillskott i samband med analyssvaret och detta är en inledande s.k. näringsterapi  med analysen som underlag. Tillskotten är svenska och innehåller mineraler, vitaminer och örter och är utformade för att balansera och stärka organen och dess funktion. Alla tillskott är kontrollerade och godkända enligt lag.

Det är inga förbindelser efter gjord analys, du bestämmer om du vill gå vidare.

Du kan också komplettera med Sciobalansering.

Läs gärna patientberättelserna på referenssidan.

En intressant jämförelse vad det gäller de tillskotten vi använder och medicin, så ser det ut enligt följande;

Medicin har EN funktion och massor av biverkningar. Tillskott har många funktioner, men INGA biverkningar.


Du får en sammanställning via e-post innan vi talas vid och går igenom analysen tillsammans. Tid för genomgången är begränsad till max 30 minuter, antingen det sker på telefon eller vid ett bokat möte.

Var du än bor, är du välkommen att sända en hårtuss för analys. Du kan göra en analys hos mig, oavsett om du har färgat eller på annat sätt behandlat hår.

Ring och meddela innan du skickar, så jag kan tala om väntetiden.

 

Kostnad 1500 kr / prov (gäller även för häst och hund)

 

Analys på häst

Hästar får samma problem som vi människor. Extra tillskott är alltid bra, trots god foderstat och bra skötsel. Mineraler är kroppens byggstenar och finns i kroppsvätskorna, men även i vävnaden. Viktigt för att muskler och organ ska fungera. Det är stor skillnad på syntetiska och naturliga mineraler. De kolbundna naturliga mineralerna och vitaminerna tas upp mycket mer effektivt (naturliga 90% och syntetiska 10% upptag)

De tecken (symtom) som kan dyka upp kan vara, eksem, håravfall, humörsvängningar, dåliga hovar, mörka/röda ögonvitor, stickelhår, ändrat rörelsemönster och beteende, hosta, rinnande näsa, illaluktande urin, avföring, svullna leder, ömhet i muskler eller i "hullet", infektioner, mage och tarmproblem, tandproblem, energilöshet, mm.

Även här rekommenderas naturliga tillskott efter gjord analys. Specialtillverkade för att passa hästens behov.

Hundar är också välkomna på besök.

 

 

 

 

 

Tidsbokning och information:

0736-99 84 34


Maila gärna frågor.

abfriskvard@gmail.com


Märk mailet med: Håranalys


Här kan du läsa hur det används i andra sammanhangEnda boken i sitt slag.

För dig som verkligen bryr dig om din häst.

Du kan också beställa AME Products här.

Helt naturliga mineraler speciellt utformade för häst och hund.