HÅRANALYS

Håranalys 

Human - Häst -& Hund
Enda boken i sitt slag.

För dig som verkligen bryr dig om din häst.

Du kan också beställa AME Products här.

Fodertillskott för häst och hund, utvecklade av Eddy Blom och Anne Marie Hedlund Blom tillsammans med uppfödning av travhästar under ca 35 år.


Tidsbokning och information:

0736-99 84 34


Har du frågor:

abfriskvard@gmail.com


Märk mailet med: Håranalys


Här kan du läsa hur det används i andra sammanhangLäs detta före håranalys 


För att du ska få så bra resultat som möjligt av håranalys behöver du tänka igenom följande; 

Kan du avstå från vissa livsmedel som enligt analysen försämrat din hälsa?

Så som bröd, mejeri och sockerprodukter.


Är du medveten om att kostnader också följer EFTER analysen, i form av tillskott, homeopatmedel och andra naturmedel?


Är du öppen för att ta till dig råd om ditt leverne och hälsa och följa dessa under en längre period? (beroende på din nuvarande hälsostatus)


Om du är tveksam till ovanstående frågeställning, bör du fundera en stund till innan du bestämmer dig.


Svarar du JA på alla är du välkommen att skicka ett hårprov för analys.


Läs detta före Frekvensterapi


För att du ska få så bra resultat som möjligt av Frekvensterapi behöver du tänka igenom följande;

Kan du avstå från vissa livsmedel som enligt analysen försämrat din hälsa?

Så som bröd, mejeri och sockerprodukter.


Är du medveten om att kostnader också följer EFTER analysen, i form av tillskott, homeopatmedel och andra naturmedel samt upprepade behandlingar med Frekvensterapi?


Är du öppen för att ta till dig råd om ditt leverne och hälsa och följa dessa under en längre period? (beroende på din nuvarande hälsostatus)


Om du är tveksam till ovanstående frågeställning, bör du fundera en stund till innan du bestämmer dig.


Svarar du JA på alla är du välkommen att boka tid för din första sittning.

Jag erbjuder håranalys och kombinerar det med österländsk lära.

Det är unikt i Sverige. När du skickar in ett hårprov, så lämnar håret aldrig lokalen utan hela processen sker på plats. Det innebär att varje prov hanteras enskilt och inga andra företag eller personer är inblandade. Det enda du behöver göra är att ringa eller mejla och meddela att du vill göra en håranalys. När du gör en analys får du också individanpassad näring för att komma i balans. Håranalys är en beprövad metod för att ta reda på vad kroppen innehåller. Detta används bland annat av Rättsmedicinska för att säkerställa medicinintag eller missbruk av droger eller annat för att i förlängningen döma vederbörande till fängelse eller vård. Därför är detta en träffsäker och rättvis metod. I detta sammanhang använder vi det som ett redskap för att få en bild av din hälsa.

 

Dina symptom kan vara t.ex; värk, hud och magproblem, håravfall, dåliga naglar, yrsel, högt blodtryck, hårda muskler och leder, öronsus, artros, svaga muskler, rosacea, ofrivillig barnlöshet, astma, allergier, sömnsvårigheter, trötthet, viktproblem, IBS, humörsvängningar, depression, utmattningssyndrom, migrän, mm, mm.

Detta är bara en bråkdel av sådant som obalanser och störningar i organfunktionerna ställer till med.

Analysen bygger på en helhetssyn och ger information om kroppens aktuella tillstånd/status. Det är både yttre och inre faktorer som påverkar kroppen, t.ex. mat, vatten, miljö (väder och vind), motion / träning, skador och smittor. Analysen ger en uppfattning om organfunktioner (organens samspel), skelett, muskler, bindväv, nervsystem och allt annat. Meningen är att finna orsaken till problemen.

Du rekommenderas också att investera i tillskott i samband med analyssvaret och detta är en inledande s.k. näringsterapikur  med analysen som underlag. Tillskott och preparat köps in endast av välrenomerade företag med många år i branschen. Dessa är utformade för att balansera och stärka organen och dess funktion. Alla tillskott är kontrollerade och godkända enligt lag.

Det är inga förbindelser efter gjord analys, du bestämmer om du vill gå vidare.

Du kommer att få tips av alla slag för att du ska må bättre. Det kan innebära kostråd, träning, meditation, att lägga undan mobilen och övrig teknisk utrustning, blockera sociala medier, andningsövningar och annan stresshantering. Det kan kännas jobbigt, men jag lovar dig, det kommer hjälpa dig på sikt.

 

Du kan också komplettera med Frekvensterapi

Läs gärna patientberättelserna på referenssidan.

En intressant jämförelse vad det gäller de tillskott vi använder och medicin, så ser det ut enligt följande;

Medicin har EN funktion och massor av biverkningar. Tillskott har många funktioner, men INGA biverkningar.


Du får en sammanställning via e-post innan vi talas vid och går igenom analysen tillsammans. Tid för genomgången är begränsad till max 30 minuter, antingen det sker på telefon eller vid ett bokat möte.

Var du än bor, är du välkommen att sända en hårtuss för analys. Du kan göra en analys hos mig, oavsett om du har färgat eller på annat sätt behandlat hår.

Ring och meddela innan du skickar, så jag kan tala om väntetiden.

 

Kostnad 1500 kr / prov (gäller även för häst och hund)

 

Analys på häst

Hästar får samma problem som vi människor. Extra tillskott är alltid bra, trots god foderstat och bra skötsel. Mineraler är kroppens byggstenar och finns i kroppsvätskorna, men även i vävnaden. Viktigt för att muskler och organ ska fungera. Det är stor skillnad på syntetiska och naturliga mineraler. De kolbundna naturliga mineralerna och vitaminerna tas upp mycket mer effektivt (naturliga 90% och syntetiska 10% upptag)

De tecken (symtom) som kan dyka upp kan vara, eksem, håravfall, humörsvängningar, dåliga hovar, mörka/röda ögonvitor, stickelhår, ändrat rörelsemönster och beteende, hosta, rinnande näsa, illaluktande urin, avföring, svullna leder, ömhet i muskler eller i "hullet", infektioner, mage och tarmproblem, tandproblem, energilöshet, mm.

Även här rekommenderas naturliga tillskott efter gjord analys. Specialtillverkade för att passa hästens behov.

Hundar är också välkomna på besök.