HÅRANALYS

Unik håranalys med kinesisk lära som grund

Nu även håranalys på hästar (manprov)

Jag erbjuder håranalys och kombinerar det med kinesisk lära.

Det är unikt i Sverige.

Dessutom görs det på plats och skickas INTE utomlands.

Här blir resultaten utöver det vanliga och pekar direkt på orsaken till dina problem.

Tillsammans kan vi också reda ut saker som rör familj, arbete, träning, kost, mm.

Har du hamnat på denna sidan, söker du förmodligen fortfarande hjälp.

Det enda du behöver göra är att ringa och beställa tid.

 

Dina symtom kan t.ex. vara; Fibromyalgi, hud och magproblem, värk, håravfall, dåliga naglar, yrsel, högt blodtryck, hårda muskler och leder, öronsus, artros, svaga muskler, rosacea, ofrivillig barnlöshet, astma, allergier, sömnsvårigheter, trötthet, viktproblem, humörsvängningar, depression, utmattningssyndrom, mm, mm.

 

Ta dig tid att verkligen läsa igenom vad som står i texten och även patientberättelserna, så förstår du mer och kanske rent av känner igen dig. Det kanske låter avancerat, men allt är väldigt grundläggande och ligger helt i vår natur, så som vi verkligen fungerar. Läkemedel som du säkert använt eller använder, lurar kroppen att fungera, medan naturliga ämnen ger stöd åt kroppens egna funktioner. I behandlingen används endast helt naturliga tillskott, bestående av mineraler, vitaminer och örter, kontrollerade produkter och godkända av alla instanser som krävs. Många av mina patienter har visat sig må dåligt av just medicinen de tar för sina besvär.

Du är också välkommen att skicka manprov på din häst. Det fungerar på samma sätt. Det enda som skiljer är att de tillskott som provas ut är anpassade till hästar fast med samma grund som de andra vi använder.

 

Så går det till.

Håret lagrar alla ämnen vi har i kroppen. Det kan liknas vid årsringar på ett träd. I dessa olika lager hamnar mineraler, spår av hormoner, inflammationer, infektioner, osv.

Med avancerad utrustning läser vi av håret och får då svar på orsakerna till dina symtom.

 

Vad får du reda på?

Mineralbrister

Hormonstörningar

Psykiska och fysiska besvär av olika art

Virus

Inflammationer, t.ex i muskler, leder eller tarm.

Infektioner

Funktionsstörningar i organen och samtliga system

Allergier / känsligheter

Värk och muskelpåverkan

Stress i kroppen

Cirkulation, mm.

 

Utifrån dessa grunder finns det förgreningar till samtliga delar i kroppen. ALLT HÄNGER IHOP. Det innebär att HELA KROPPEN speglas i analysen. Du behöver dock inte känna av allt som presenteras i resultatet, men hur det än är, så påverkar det ena det andra, utan undantag. Inom kinesisk medicin, påverkar våra känslor organ och funktioner, vilket då kan leda till olika besvär och symtom. Alla känner vi till att oro påverkar vår mage och pågår detta under lång tid, så "fastnar" problemet där och gör att tarmen och magen inte fungerar som den ska. Det är då vi får symtom.

 

Provet går vi igenom vid ett möte eller på telefon, du antecknar då vad jag berättar och får rekommendationer på olika tillskott. Det är inte meningen att du ska äta tabletter hela tiden, utan bara under perioder, för ait stärka kroppen. Periodernas längd varierar naturligtvis och det kan ta upp till 1-3 år för svåra besvär att ge med sig.

Ett uppföljningsprov görs efter ca 6 - 8 månader, beroende på besvärens grad.

Naturliga mineraler och funktionsmedel( blandningar av mineraler, vitaminer och örter) används. Alltså INGA kemiska produkter eller tillsatser.

 

Provsvaret ges muntligen och det beror på att inga tabeller eller diagram används som underlag och därför behöver du hjälp med förklaring. Det är också ett sätt för mig att ta reda på mer om dig i diskussionen som sker vid genomgången. Du får en enkel sammanställning via e-post innan vi talas vid. Tid för genomgången är begränsad till max 60 minuter, antingen det sker på telefon eller vid ett bokat möte.

 

Var du än bor, är du välkommen att sända en hårtuss för analys. Du kan göra en analys hos mig, oavsett om du har färgat eller på annat sätt, behandlat hår.

Ring och meddela innan du skickar, så jag kan tala om väntetiden.

 

Kostnad 1000 kr / prov

(samma pris gäller för häst)

 

 

 

Tidsbokning och information:

0736-99 84 34

 

Maila gärna frågor.

abfriskvard@gmail.com

 

Märk mailet med: Håranalys

 

Här kan du läsa hur det används i andra sammanhang

 

 

Du kan även beställa den här boken.

Den har du stor nytta av i ditt arbete med dina hästar.

Suverän bok!