SCIO BALANSERING


 

 

SCIO Frekvensterapi Hälsoanalys

Är ett datorbaserat instrument som analyserar och balanserar.

Obalanser i kroppen ger på sikt störningar i organfunktioner och med Scio kan man justera den balansen och hjälpa kroppen att ta hand om dessa på egen hand.

Den analyserar precis Allt och med en tillförlitlighet inte likt något annat instrument som finns idag inom energi/frekvensmedicin.

Du kan ha problem, symptom som du vill ha hjälp med eller så vill du göra en allmän koll på din hälsa och få lite mer energi.

Grunden i programvaran är TCM, Traditionell kinesisk medicin med akupunktur och meridianlära, chakrabalansering, m.fl. (alltså holistiskt tänkande) dagens medicin finns också med.

 

 

Hur fungerar det?

 

Du sitter bekvämt i en stol, ett "pannband" som är kopplat till enheten placeras på huvudet.

Ibland används också band runt hand- och fotleder. Via dessa band tar enheten emot elektriska impulser från din kropp och dessa frekvenser samlas sedan ihop i datorn. Scio hittar ca 12 000 olika substanser. Även "gamla symptom" går att spåra.

Vid balansering skickar enheten frekvenser till ett visst område där störningar finns och rättar till obalansen just där. Alla celler har en specifik frekvens, precis som alla ämnen. Dessa "signaler" triggar immunförsvaret som sätter fart och börjar reparera.

(förklaringen ovan är hämtad från tillverkaren)

 

 

Vad kan man balansera och förbättra?

 

Konkreta fysiska problem, psykiska och emotionella, kroniska, virus, bakterier, parasiter, inflammationer, stress.

Allergier, ångest, tungmetaller, migrän, mm.

Fibromyalgi och övrig värk, hormonstörningar, mag- och tarmproblem, utmattningssyndrom, trötthet, hudproblem, hälsporre, nervöst hjärta, cirkulation, beroende, beteendestörningar, synproblem, IBS, tinnitus, osv.

För dig som tränar lite hårdare går det att förbättra prestationen på olika sätt. förbereda musklerna för träning, syresättning, fokusering, koordination, mm.

 

 

 

Prislista

 

Första besöket .................................................. 2500 kr

Scio-balansering/analys och en ytlig genomgång av dina obalanser.

Detaljerad sammanställning skickas via e-post.

Genomgång per telefon ingår.

En komplett mineraltest görs för att skräddarsy kosttillskott för just dina behov.

1 st kosttillskott/funktionsmedel ingår vid första besöket så du kan komma igång direkt.

Övriga tillskott du kan behöva sätts till vid återbesöket och kan innefatta flera kurer under en längre period, allt beroende på tillstånd och verkan.

Övriga råd om motion och kost ingår alltid.


 

 

Scio-Balansering återbesök ......................... 850 kr/tillfälle

Tidsåtgång  60 minuter.

Djupgående balansering och ytterligare vägledning.Scio-balansering på distans ............................ 850 kr/tillfälle

 

Balansering djur ........................................... 1100 kr/tillfälle 

Hem - stallbesök Scio-balansering ................... + 500 kr

(resa inom 5 mil) utöver, 60 kr / mil. (paketpris vid fler behandlingar och längre resor)


Tillskott rekommenderas i samband med balanseringen för att rätta till mineralbalansen och stärka kroppens funktioner. Detta är ett komplement för att rent fysiskt rätta till obalanserna och få det bästa resultatet. Det är en investering du bör göra för att få bästa resultat. Pris från ca 900 kr.

Du kommer att få tips av alla slag för att du ska må bättre. Det kan innebära kostråd, träning, meditation, att lägga undan mobilen och övrig teknisk utrustning, blockera sociala medier, lägga till andningsövningar och annan stresshantering. Det kan kännas jobbigt, men jag lovar dig, det kommer hjälpa dig på sikt.

 

Vad ska du tänka på innan besöket.


1. Införstådd med att du inte konsulterar en doktor utan en Scio-terapeut, med gedigen utbildning och kunskap om människa och djur på anatomisk, patologisk, psykisk och medicinsk nivå.

2.  Förstår skillnaden mellan en doktor och Scio-terapeut.

3.  Att det inte är några medicinska procedurer utan handlar om balansering.

4. Terapeuten arbetar med naturlig hälsa och friskvård och analyserar med hjälp av ett datorbaserat instrument.

5. Införstådd med att du inte erbjuds medicin, kemiska preparat eller radioaktiv behandling. Du ställs heller inte någon diagnos eller behandling av specifik sjukdom. Endast nivån på ditt välmående mäts.

6. Du väljer av egen fri vilja att konsultera och genomgå sessionen/sessioner.

7. Du är medveten om att denna metod inte rekommenderas av svensk sjukvård för tillfället.

8. Om det i analysen finns tecken på något som inte ryms inom terapeutens område kommer du att rekommenderas läkarkonsultation omedelbart.

9. Du bestämmer själv vem du talar med om denna metod och vad resultatet givit dig. Terapeuten har tystnadsplikt.

10. Du godkänner att dina namn och personuppgifter behövs och sparas för att göra rättvis bedömning av ditt välmående via Scioutrustningen. 

Nyhet!


Nu finns ytterligare ett verktyg för din hälsa. Det kallas Aquatone och är en mindre variant av Scio, kan man säga. Den ger direktverkan och använder sig av millimetervågor för att balansera alla vätskor i kroppen. Ju bättre flöde det är i alla system, desto mindre bekymmer och sjukdom. Ryska forskare har under många år gjort klart att vi består av frekvenser. Under de senaste åren har även studier blivit gjorda här i Sverige på Karolinska Institutet och dessa studier har verklgen visat på att detta fungerar.

Likt Scio handlar det om att balansera och när det är gjort så sätter immunförsvaret och nervsystemet igång och rättar till det som är fel.

Så välkommen att prova. Du hittar pris i listan.


Du ligger bekvämt på bänken, under dig har du en madrass med inbyggd infravärme.

Jag behandlar specifika punkter med Aquatone under tiden, först på framsidan och sedan baksidan. Har du speciella önskemål vad det gäller olika symptom så pratar vi igenom det.

Det kan gälla allergi, tarmproblem, stress eller annat. Då behandlar vi utefter det.

Behandlingen upprepas 2 ggr samma vecka med några dagars mellanrum.

Därefter ytterligare 1 gång. 

Efter dessa 3 gånger kan vi övergå till Scio-balansering och på ett enkelt sätt följa utvecklingen samt prova ut eventuella mineraltillskott för att få ännu bättre resultat.

Scio i praktiken hos Blom hittar du både på Youtube och Facebook. Jag lägger ut videor om mitt arbete, om intressant forskning, böcker och andra roliga saker.


Din häst balanseras med hjälp av Scio.

massörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassör