SCIO BEHANDLING

 

SCIO Biofeedback

Är ett datorbaserat instrument som analyserar och behandlar.

Obalanser i kroppen ger på sikt störningar i organfunktioner och med Scio kan man justera balansen och hjälpa kroppen att ta hand om dessa på egen hand.

Den analyserar precis Allt och med en tillförlitlighet inte likt något annat instrument som finns idag inom energimedicin.

Du kan ha problem, symtom som du vill ha hjälp med eller så vill du göra en allmän koll på din hälsa och få lite mer energi.

Grunden i programvaran är TCM, Traditionell kinesisk medicin med akupunktur och meridianlära, chakrabalansering, cranio-sacral terapi, m.fl. (alltså holistiskt tänkande)

Ingen symtombehandling utan rakt på orsaken.

Även djur kan analyseras och behandlas.

 

 

Hur fungerar det?

 

Du sitter bekvämt i en stol eller ligger ner på en massagebänk, ett "pannband" som är kopplat till enheten placeras på huvudet.

Ibland används också band runt hand- och fotleder. Via dessa band tar enheten emot elektriska impulser från din hjärna och övriga delar av kroppen och dessa frekvenser samlas sedan ihop i datorn. Informationen omvandlas till en lista bestående av

ca 12 000 rader, där man ser vad som händer i din kropp vid tillfället. Även "gamla symtom" går att spåra.

När man sedan behandlar, skickar enheten frekvenser till ett visst område där störningar finns och rättar till obalansen just där. Alla celler har en specifik frekvens, precis som alla ämnen.

Har du t.ex. en viss typ av bakterie i tarmen som inte är bra, så finns just den bakteriefrekvensen i datorn och kan då hjälpa kroppen att avlägsna den och då mår du bättre.

 

 

Vad kan man balansera och förbättra?

 

Konkreta fysiska problem, psykiska och emotionella, kroniska, virus, bakterier, parasiter, inflammationer, stress.

Allergier, ångest, tungmetaller, migrän, mm.

Fibromyalgi och övrig värk, hormonstörningar, mag- och tarmproblem, utmattningssyndrom, trötthet, hudproblem, hälsporre, nervöst hjärta, cirkulation, beroende, beteendestörningar, synproblem, tinnitus, osv.

För dig som tränar lite hårdare går det att förbättra prestationen på olika sätt. förbereda musklerna för träning, syresättning, fokusering, koordination, mm.

 

Även djur behandlas med SCIO.

 

 

Prislista

 

Första besöket ............................................................... 2000 kr

Behandling ingår alltid. Under tiden du behandlas går vi igenom vilka obalanser som finns och hur de ska förbättras. Efter besöket görs en komplett sammanställning som du får via e-post. Kostförändringar och andra råd ingår.

En omfattande test av naturliga tillskott görs också i efterhand för att du ska få de bästa förutsättningarna. Dessa tester är helt anpassade för varje person eller djur.

Kostnad för tillskotten är utöver andra avgifter.

Tid för besöket; 1 timme

Tid för sammanställning och test av tillskott ; ca 1 timme.

 

 

Scio-Behandling ......................................................... 750 kr/gång

Tidsåtgång 60 minuter.

Djupgående behandling och ytterligare vägledning.

 

 

Exklusivt: Scio-behandling på distans ............................................ 750 kr

 

Behandling djur .....................................................................1000 kr

Första besöket för djur är samma som för människa

 

Tillskott rekommenderas i samband med behandlingen för att rätta till mineralbalansen och stärka kroppens funktioner. Detta är ett komplement för att rent fysiskt rätta till obalanserna och få bra resultat.

Endast naturliga produkter används.

 

 

 

Din häst kan både behandlas och analyseras med hjälp av SCIO.

massörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassör