SCIO BALANSERING


 

 

SCIO Biofeedback

Är ett datorbaserat instrument som analyserar och balanserar.

Obalanser i kroppen ger på sikt störningar i organfunktioner och med Scio kan man justera den balansen och hjälpa kroppen att ta hand om dessa på egen hand.

Den analyserar precis Allt och med en tillförlitlighet inte likt något annat instrument som finns idag inom energimedicin.

Du kan ha problem, symtom som du vill ha hjälp med eller så vill du göra en allmän koll på din hälsa och få lite mer energi.

Grunden i programvaran är TCM, Traditionell kinesisk medicin med akupunktur och meridianlära, chakrabalansering, cranio-sacral terapi, m.fl. (alltså holistiskt tänkande) dagens medicin finns också med.

Ingen symtombehandling utan rakt på orsaken.

Även djur kan analyseras och behandlas.

 

 

Hur fungerar det?

 

Du sitter bekvämt i en stol eller ligger ner på en massagebänk, ett "pannband" som är kopplat till enheten placeras på huvudet.

Ibland används också band runt hand- och fotleder. Via dessa band tar enheten emot elektriska impulser från din hjärna och övriga delar av kroppen och dessa frekvenser samlas sedan ihop i datorn. Informationen omvandlas till en lista bestående av

ca 12 000 rader, där man ser vad som händer i din kropp vid tillfället. Även "gamla symtom" går att spåra.

Vid balansering skickar enheten frekvenser till ett visst område där störningar finns och rättar till obalansen just där. Alla celler har en specifik frekvens, precis som alla ämnen.

Har du t.ex. en viss typ av bakterie i tarmen som inte är bra, så finns just den bakteriefrekvensen i datorn och kan då hjälpa kroppen att göra något åt det och då mår du snart bättre.

 

 

Vad kan man balansera och förbättra?

 

Konkreta fysiska problem, psykiska och emotionella, kroniska, virus, bakterier, parasiter, inflammationer, stress.

Allergier, ångest, tungmetaller, migrän, mm.

Fibromyalgi och övrig värk, hormonstörningar, mag- och tarmproblem, utmattningssyndrom, trötthet, hudproblem, hälsporre, nervöst hjärta, cirkulation, beroende, beteendestörningar, synproblem, tinnitus, osv.

För dig som tränar lite hårdare går det att förbättra prestationen på olika sätt. förbereda musklerna för träning, syresättning, fokusering, koordination, mm.

 

Även djur behandlas med SCIO.

 

 

Prislista

 

Första besöket ............................................................... 2000 kr

Balansering ingår alltid. Under tiden går vi igenom vilka obalanser som finns och hur de kan förbättras. Efter besöket görs en komplett sammanställning som du får via e-post. Kostförändringar och andra råd ingår.

En omfattande test av naturliga tillskott görs också i efterhand för att du ska få de bästa förutsättningarna. Dessa tester är helt anpassade för varje person eller djur.

Kostnad för tillskotten är utöver andra avgifter.

Tid för besöket: 1 timme

Tid för sammanställning och test av tillskott: ca 1 timme.

 

 

Scio-Balansering ......................................................... 750 kr/gång

Tidsåtgång  60 minuter.

Djupgående balansering och ytterligare vägledning.

 

 

Exklusivt: Scio-balansering på distans ............................................ 750 kr

 

Balansering djur .....................................................................1000 kr

Första besöket för djur är samma som för människa

 

Hembesök Scio-balansering ................................................ + 500 kr

 

Tillskott rekommenderas i samband med balanseringen för att rätta till mineralbalansen och stärka kroppens funktioner. Detta är ett komplement för att rent fysiskt rätta till obalanserna och få det bästa resultatet.

Endast naturliga produkter används.

 

Klient rekommenderar;" Har du problem med magen sk IBS tycker jag verkligen du ska testa SCIO.Har blivit så mycket bättre redan och har bara börjat behandlingen. Önskar jag vetat om detta tidigare .

Funderar du på att testa GÖR det!"

 

Scio i praktiken hos Blom hittar du både på Youtube och Facebook. Jag lägger ut videor om mitt arbete, om intressant forskning, böcker och andra roliga saker. Välkommen!

Din häst kan både behandlas och analyseras med hjälp av SCIO.

FAQ


Vad är SCIO?

Scientific Consiousness Interface Operation är ett datorbaserat analys och behandlingssystem.

Systemet arbetar med frekvenser och med hjälp av den avancerade programvaran styrs dessa till olika platser i kroppen som påvisar obalans.

Frekvenserna samarbetar med kroppens och hjälper således immunförsvaret att rätta till obalanser och kroppen kan nu fungera bättre-

Scio är ett resultat av över 20 års forskning och har en enda person som upphovsmakare, Prof. Bill Nelson. Systemet kommer från Ungern och ligger många år före alla andra liknande produkter.


Är det samma som Bioresonans?

Nej!

Den enda likheten är att båda arbetar med frekvenser.Bioresonans kan inte självt ge behandling och rätta till obalanser utan man förlitar sig på olika, ofta, homeopatbaserade produkter för att få läkning.


Är det smärtfritt?

Ja, helt smärtfritt. Du kan uppleva förnimmelser i kroppen under behandlingen, bli trött, få huvudvärk, allt beror på hur du mår i grunden när vi börjar.


Är kritiken på nätet befogad?

Det finns en del om Scio på nätet där man kallar det "bluff" och "hokus pokus".

Innan jag själv visste vad det var så var jag också lite skeptisk, men efter att jag både använt det själv, studerat och gjort över 1000 behandlingar har jag en annan syn. Systemet fungerar, rättar till obalanser, förbättrar psyket, lindrar och får bort värk, tar bort mag och tarmproblem, avlägsnar virus och bakterier, mm.

De som oförtjänt "sågar" Scio har ingen grundläggande kunskap om kropp och psyke utan är endast ute efter att "ta död" på sådant som inte övernsstämmer med deras syn på "vetenskap".


Kan Scio bota allt?

Precis som medicin finns ingen lösning på alla sjukdomar och tillstånd, men med naturliga mineraler, frekvenser (Scio) kan man stärka kroppen så den orkar med att ha problem. Merparten går att balansera så besvären försvinner.Scio botar ingenting utan boostar kroppens egna läkande kraft.


massörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassörikinnamassör